Organiziranje Zapisovanje Planiranje Shranjevanje Katalog Kajpato

Najdi


Listi

Bloki in zvezki

OBVLADAM

MODRA POMOC

MATURA

TAKO LAHKOKatalog Akta

Politika piškotkov

ZAPISOVANJE / Listi

Papir prenese prav vse. Da bi zadovoljili kar najvec želja in potreb, imamo na izbiro vec vrst vložnih listov iz kvalitetnega papirja. Pakirani so v sveže oblikovane zavitke po 50 ali 100 listov in v mape po 100 listov.


  Format A4
Najširšo paleto ponudbe listov Akta predstavljajo listi v formatu A4. Lahko se odlocate med štirimi razlicnimi barvnimi podlagami listov (roza, modra, rumena in zelena), šestimi vrstami listov (širokocrtni – razmik med crtami 8 mm in 9 mm, ozkocrtni – razmik med crtami 5 mm, brezcrtni, mali karo, visoki karo, milimetrska mreža) in razlicnimi pakirnimi enotami listov (zavitek po 50 ali 100 listov, mapa s 100 listi).
Ponudba listov v formatu A4 obsega skupno 15 izdelkov.
  Format A5
Med listi v formatu A5 lahko izberete karo, ozkocrtne (razmik med crtami 5 mm), širokocrtne (razmik med crtami 8 mm) ali brezcrtne liste. Vse vrste listov A5 so na voljo v beli barvi in v zavitkih po 50 listov.
  Format A6
Tudi v formatu A6 so vam na voljo karo, ozkocrtni (razmik med crtami 5 mm), širokocrtni (razmik med crtami 8 mm) in brezcrtni listi. Vsi listi A6 so v beli barvi in v zavitkih po 50 kosov.
  Mini
V formatu 78x127 mm, ki smo ga poimenovali »mini format«, vam ponujamo ozkocrtne liste na beli barvni podlagi in v zavitkih po 50 kosov.
V ponudbi blagovne znamke Akta se v tem formatu nahaja tudi »mini tedenski planer« (13,171/7). Listi in planer so namenjeni za vpenjanje v Akta mini organizatorje (13,327), mogoce pa jih je uporabiti tudi pri drugih mini organizatorjih z enakimi dimenzijami vpenjalnega mehanizma.


<< Nazaj na skupine