Organiziranje Zapisovanje Planiranje Shranjevanje Katalog Kajpato

Najdi


Organizatorji

PVC mape

Predelni kartoni

Prakticni dodatkiKatalog Akta

Politika piškotkov

ORGANIZIRANJE / Organizatorji

Jedro sistema Akta predstavljajo organizatorji. Da bodo vaši zapiski kar najbolj pregledni in urejeni ter da boste ucinkovito gospodarili s casom in aktivnostmi, potrebujete organizator Akta. Razvili smo dva modela organizatorjev.
Prvi je enostavnejši, na voljo le v formatu A4 (linija Ego).

Drugi model je obširnejši, na notranji strani map je vec prirocnih žepov, organizatorji pa so na voljo v formatih A4, A5, A6 in Mini (linije Liber, Alter, Elmer, Luxar in Global).

Prednost organizatorjev Akta je v njihovi prilagodjivosti; le vpenjalni mehanizem odprete in organizator prilagodite svojim potrebam. Pestrost materialov, barv in velikosti je zaokrožena v 6 oblikovalskih linij, kar zadovoljuje razlicne okuse in pricakovanja kupcev.


  Ego               Živahni in praktični organizatorji
Za mlade in mlade po srcu. Organizatorji so narejeni iz plastificiranega kartona. Primerni so za vse, ki si želijo popestriti študij in delo z živahnimi barvnimi kombinacijami. Format: A4
  Alter             Inovativni in barviti organizatorji
Material prijetnega otipa in odločnih barv z nežnim reliefnim designom. Na notranji strani platnice sta priročna žepa. Živahne barve v treh formatih: A4, A5 in A6.
  Liber            Mladostni in elegantni organizarorji
Trpežen material se z nežnimi vzorci prelije v prikupne oganizatorje. Njihove uglajene oblike se prilegajo vsem delovnim okoljem. Zaradi njihove elegance so obenem primeni za zelo uporabno darilo.
Na voljo je več različic v formatih A4 in A5.
  Luxar           Med dinamiko in eleganco
Moda ali ljubezen na prvi pogled. Za bolj zahtevne in prefinjene okuse so na voljo organizaorji iz trpežnega umetnega materiala različnih tekstur - mat, svetleče, neon ...
Na voljo v formatu: A4.
  Elmer           Klasicni in elegantni organizatorji
Mape za organizatorje linije Elmer so narejene iz kakovostnega 100 % poliuretana. Platnice so šivane in podložene, na notranji strani pa se nahajajo različni uporabni žepi.
Na voljo so v formatih: A4, A5, A6 in Mini (110 x 153 mm, brez paščka za zapiranje).
  Global          Prestižni poslovni organizatorji
S čisto klasiko do popolne uglajenosti. Reprezentativna ročna izdelava iz pravega usnja, priročni žepki: prava skušnjava za najzahtevnejše!
Barve usnja so rjava, temno modra, bordo in beige v formatih: A4, A5, A6.
  S'COOL
Izdelki nove blagovne znamke sprožajo energijo in navdušenje v šoli in drugod. Preprost in istocasno dinamicen design organizatorjev, map, beležk in pisanih vložnih listov vam bo popestril rutinska opravila. Na voljo je tudi kompletna linija šolskih potrebšcin (šolski nahrbtniki, torbe, peresnice, zvezki...)


<< Nazaj na skupine