Organiziranje Zapisovanje Planiranje Shranjevanje Katalog Kajpato

Najdi


Organizatorji

PVC mape

Predelni kartoni

Prakticni dodatkiKatalog Akta

Politika piškotkov

ORGANIZIRANJE


   Organizatorji
Jedro sistema Akta predstavljajo organizatorji. Da bodo vaši zapiski kar najbolj pregledni in urejeni ter da boste učinkovito gospodarili s časom in aktivnostmi, potrebujete organizator Akta.

Prednost organizatorjev Akta je v njihovi prilagodjivosti; le vpenjalni mehanizem odprete in organizator prilagodite svojim potrebam. Pestrost materialov, barv in velikosti je zaokrožena v 5 oblikovalskih linij, kar zadovoljuje različne okuse in pričakovanja kupcev.

   PVC mape

Skoraj nepogrešljiv dodatek vašemu organizatorju so prozorne PVC mape za vizitke, dokumente, diskete in zgoščenke. Možno jih je uporabljati tudi samostojno za katerokoli mapo s sponko ali registrator. Na voljo so v formatih A3, A4, A5 in A6.

   Predelni kartoni

So sestavni del organizatorja in hkrati uporabni za samostojno urejanje gradiv po abecedi ali s številkami. Nepogrešljivi so tudi pri arhiviranju.

   Prakticni dodatki

V sistemu blagovne znamke Akta smo razvili nekaj zares inovativnih in nadvse uporabnih izdelkov, s katerimi lahko dopolnite organizatorje ali mape z vpenjalom in elastiko.<< Nazaj na osnovne skupine